Krāsainie augļu salāti ar karameli

Sastāvdaļas: Jebkuri augļi pēc izvēles - āboli, bumbieri, banāni, kivi, zemenes, ananass, vīnogas utt. Mērcei - 1 iepakojums krēmsiera, ¾ krūzes brūnā cukura, 1 tējkarote vaniļas cukura, ½ tējkarote malta kanēļa, ½ krūze sakapātas Toffee karameles.
Pagatavošana: Augļus sagriež, liek bļodā. Mērci gatavo šādi - krēmsieru sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru un kanēli, kārtīgi samaisa. Pievieno karameles gabaliņus un vēlreiz samaisa. Pasniedz kopā ar salātiem. Mērci var gan klāt virsū augļiem, gan likt tiem blakus - tad augļus var tajā pamērcēt.
Raksts publicēts sadarbībā ar