Banner 980x90

Konkursam "Aizkraukles novada Sakoptākā sēta" pieteikti astoņi objekti

Foto: aizkraukle.lv
Foto: aizkraukle.lv
Aizkraukles novada pašvaldības konkursa "Aizkraukles novada Sakoptākā sēta" vērtēšanas komisija ir saņēmusi pretendentu pieteikumus novada sakoptāko īpašumu nominācijām. Aizkraukles novadā ir pieteiktas trīs individuālās mājas, divas vasarnīcas, divas lauku sētas un zemnieku saimniecības un viens novada uzņēmums.

Kā pilsētas informācijas portāls Aizkraukle24.lv uzzināja Aizkraukles novada pašvaldībā, izvērtēšanai tika apskatīti ap 400 ziedošākie gaisa dārzi Aizkraukles novadā, no kuriem, saskaņā ar nolikumu, desmit izcilākie tika virzīti balvai.

Konkursa "Aizkraukles novada Sakoptākā sēta" vērtēšanas komisija objektus klātienē vērtēs 19.augustā.

Konkursa mērķis ir veicināt sakoptu un labiekārtotu vidi Aizkraukles novadā gatavojoties Aizkraukles pilsētas 50 gadu jubilejai un Latvijas valsts simtgadei; noskaidrot sakoptākās individuālās dzīvojamās mājas, uzņēmumu teritorijas, iestādes, lauku sētas, vasarnīcas un daudzstāvu māju balkonus; ieinteresēt, iesaistīt un veicināt novada iedzīvotājus sakopt un labiekārtot sev piederošos īpašumus, savas darba un dzīves vietas, kā arī popularizēt sakoptākos īpašumus Aizkraukles novadā un ārpus tā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)