Banner 980x90

Kokneses novadā izdedzis bērnudārza vadītājas kabinets; bērni atsāks mācības nākamnedēļ

Jelgava, 25.maijs, LETA. Nākamnedēļ mācības atsāks Kokneses novada pirmsskolas izglītības iestādes "Bitīte" audzēkņi, kuri bērnudārza vadītājas kabinetā trešdien notikušā ugunsgrēka dēļ šonedēļ iestādi neapmeklē.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta informācija liecina, ka trešdienas vakarā divstāvu ēkā Bebru pagastā dedzis kabinets un sadzīves mantas 15 kvadrātmetru platībā. Ugunsnelaime ēkā izcēlās pirms plkst.21.

"Bitītes" vadītāja Ilona Vītola aģentūrai LETA stāstīja, ka ugunsgrēku pamanījuši vietējie iedzīvotāji, un, lai arī operatīvi izsaukti ugunsdzēsēji, tehniku, arhīvu un kabinetu izglābt neizdevās. Šonedēļ bērnudārzā jau bijuši apdrošināšanas kompāniju pārstāvji, lai aprēķinātu zaudējumus.

Vītola klāstīja, ka grupu telpas nav cietušas, bet salijušās telpas tiek uzkoptas, tāpēc šonedēļ bērni iestādi neapmeklē. Piemēram, šodien divas grupiņas devās iepriekš plānotā ekskursijā. Bērnudārza vadītāja priecājas, ka bērnu vecāki ir saprotoši un šajā dienās paši uzņemas par viņiem rūpes.

Tiek pieļauts, ka ugunsgrēks izcēlies elektroinstalācijā, taču precīzāk iemeslu skaidros policija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)