Banner 980x90

Koknesē notiks novada uzņēmējiem veltīts pasākums

Bauska24.lv
Bauska24.lv
Lai veicinātu sadarbību, tuvāk iepazītos un pateiktu paldies par ieguldījumu novada attīstībā Kokneses novada dome aicina novada darbīgos ļaudis un uzņēmējus uz kopīgu tikšanos uzņēmēju pasākumā piektdien, 1.aprīlī, pilsētas informācijas portāls Aizkraukle24.lv uzzināja Kokneses novada pašvaldībā.

No plkst.17.00 līdz plkst.18.30 aicinām uzņēmējus uz Vitas Brakovskas radošo lekciju "Praktiskais radošums manai konkurētspējai - lai ko Tu domā, domā citādi", kas notiks Kokneses kultūras nama mazajā zālē (reģistrācija no plkst.16.30), savukārt plkst.19.00 Kokneses novada domes zālē uzņēmējugodināšanas ceremonija (reģistrācija no plkst.18:30), uz kuru aicinām uzņēmējus ar otrajām pusītēm.

Pasākumā piedalītieas aicināti visu nozaru uzņēmēji un nevalstisko organizāciju pārstāvji.

 

Iepriekšēja pieteikšanās līdz 24.martam pie Daces Svētiņas, tālr. 28355381, 65128571, dace.svetina@koknese.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)