Banner 980x90

Koknesē atklāj LSK telpas "Atbalsta roka"

Foto: Dace Svētiņa
Foto: Dace Svētiņa
Autors: Sarmīte Rode

Trešdien, 13.aprīlī, Koknesē, Sociālā dienesta ēkā Vērenes ielā 1, sirsnīgā gaisotnē atklāja Latvijas Sarkanā Krusta (LSK) Aizkraukles komitejas Kokneses nodaļas darbam piešķirtās telpas ar nosaukumu "Atbalsta roka". Gaidītajā notikumā piedalījās LSK Kokneses nodaļas biedri un šīs organizācijas atbalstītāji, Sociālā dienesta un Kokneses novada domes pārstāvji. Jaunās un mājīgās telpas iekārtotas ēkas 2.stāvā, kuras vēl nesen tika izmantotas kā dzīvoklis.

Līva Skābarniece, LSK Aizkraukles Komitejas Kokneses novada nodaļas vadītāja sacīja: "Pateicoties Kokneses novada domes atbalstam, mums tagad ir sava mājvieta, lai varētu cilvēkiem daudz ērtāk un vairāk palīdzēt. Līdz šim mūsu aktivitātes notika ēkas 1.stāvā pasākumu zālē. Liels prieks, ka mūsu novadā arvien vairāk attīstās organizācijas Latvijas Sarkanais Krusts darbība. Līdzīga telpa 2009. gadā tika atklāta Bebru pagastā. Pašreiz Kokneses nodaļā ir reģistrēti 50 biedri, bet aktīvi darbojas 10 cilvēki. Vēl patīkams jaunums ir, ka sadarbībā ar Nodarbinātības dienesta projektu, no pirmdienas līdz ceturtdienai šajās telpās darbosies un apmeklētājus sagaidīs divas jaunas un uzņēmīgas meitenes Jolanta un Inga. Telpu atklāšanas brīdī lentu svinīgi pārgrieza Kokneses novada domes priekšsēdētājs Dainis Vingris, vēlot nodaļas biedriem tikpat aktīvi darboties nākotnē, kā arī Natālija Ivanova, LSK Aizkraukles komitejas priekšsēdētāja, Līva Skābarniece un citi nodaļas aktīvisti.

LSK Kokneses nodaļas mājvietas mazākajā telpā tiks izsniegtas pārtikas pakas, bet lielākajā jau glīti sakārtoti apģērbi, apavi un sadzīves preces.

Jauno telpu iemītniekus ar jaukiem pārsteigumiem sveica tuvākie kaimiņi - dzīvespriecīgās senioru klubiņa "Pīlādzītis" dāmas, Ģimenes dienas atbalsta centrs, Sociālais dienests, kā arī Bebru pagasta brīvprātīgā – sociālās palīdzības istabas vadītāja Lība Zukule.

Ikviens ir aicināts iesaistīties LSK Kokneses nodaļas biedru rindās un apmeklēt jaunatvērtās telpas "Atbalsta roka"!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)