Banner 980x90

KNAB piemēro naudas sodu Pļaviņu mēram, kurš balsojis par radinieces ievēlēšanu komisijā

Rīga, 12.jūn., LETA. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) piemērojis 70 eiro naudas sodu Pļaviņu novada domes priekšsēdētājam Aigaram Luksam (V), kurš balsojis par savas radinieces ievēlēšanu komisijas sastāvā, aģentūra LETA noskaidroja KNAB.

Pārkāpums izdarīts pagājušā gada jūlijā.

Likumā "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonas darbībā" teikts, ka amatpersonai ir aizliegts, pildot savus pienākumus, sagatavot vai izdot administratīvos aktus, veikt uzraudzības, kontroles, izziņas vai sodīšanas funkcijas, slēgt līgumus vai veikt citas darbības, kurās amatpersona, tās radinieki ir personiski vai mantiski ieinteresēti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)