Banner 980x90

Kariņš: Reģionu reformas rezultātā nedrīkst ciest cilvēki

Rīga, 15.maijs, LETA. Jaunās iecerētās administratīvi teritoriālās reformas rezultātā cilvēki nedrīkst ciest, jo pārmaiņu mērķis ir tieši pretējs, šorīt LTV "Rīta panorāmā" sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Politiķis uzsvēra, ka pašvaldību lietu ministra Jura Pūces (AP) publiskotais piedāvājums ir tikai reformas pirmais uzmetums. Tagad esot skaidrs grafiks, kad Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas speciālisti dosies viedokļu saskaņošanas vizītēs uz reģioniem, bet pēc sarunām nāks atpakaļ uz valdību ar, iespējams, uzlabotu reformas modeli.

Kariņš atzina, ka liela daļa cilvēku pagaidām skeptiski vērtē reformas ieceri, jo lielākā daļa cilvēku vispār parasti negribot pārmaiņas, tomēr premjers aicināja padomāt, vai gribam sasniegt uzlabojumus.

Premjers atzīmēja, ka paralēli reģionu reformai tiek spriests arī par skolu tīkla reformu, un abas šīs reformas tiek mēģināts salāgot.

Veiksim šīs reformas un atradīsim naudu arī skolotāju algu palielināšanai, piebilda politiķis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)