Banner 980x90

Kādas kāzu dāvanas izvēlēties?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dodoties uz kāzām, neatņemama sastāvdaļa ir jaunā pāra sveikšana, līdz ar to lielajai dienai gatavojas ne tikai līgava un līgavainis, bet arī kāzu viesi, kuriem aktuāls jautājums ir kāzu dāvanas izvēle. Mūsdienās dāvanu iespējas ir salīdzinoši plašas, tomēr, to iegādājoties, būtiski dāvanu piemeklēt atbilstoši jaunā pāra būtībai.

Noderīgi padomi tiem, kas meklē kāzu dāvanas
Ligavam.lv ir viens no iedvesmojošākajiem un lielākajiem kāzu portāliem Latvijā, kur smelties idejas kāzām. Šajā portālā atbildes uz aktuāliem jautājumiem atradīs gan līgava un līgavainis, gan vedēji, vecāki un kāzu viesi. Kāzu viesiem īpaši noderīga sadaļa būs "Ligavam.lv – Kāzu dāvanas", kur minēti dažādi ražotāji un veikali, kuros iegādāties dāvanas, kas jauno pāri neatstās vienaldzīgu. Pat tad, ja jums vēl nav ideju par to, kāds pārsteigums laulātajiem varētu patikt, Ligavam.lv varat meklēt padomus kāzu dāvanas izvēlē.

Četras idejas dāvanai:
- dizaina trauki – ja zināt, ka jaunais pāris mīl gatavot, uzdāviniet viņiem elegantu un oriģinālu keramikas vai stikla trauku komplektu, piemēram, no zīmola "An&Angel";
- interjera dizaina piederumi – dāviniet oriģinālas vāzes, stikla, koka vai kāda cita materiāla dizaina traukus, kurus varat iegādāties, piemēram, veikalā "Alandeko" vai pasūtīt "Nine Black Birds";
- gultas veļa – tā ir nepieciešama ikvienai ģimenei, un kāzas ir īstais laiks, lai pasniegtu izsmalcinātu gultas veļas komplektu no zīda, satīna vai lina. Skaistus gultas veļas komplektus piedāvā zīmoli "Moon dizains" un "Silk Secret";
- mājas tekstils – galdauti un dvieļi noderēs ikvienā mājoklī, bet elegants tekstila dizains un augstākās kvalitātes materiāli piešķirs dāvanai stilu. Ieskatieties interneta veikala "Gurom" plašajā piedāvājumā un, iespējams, atradīsiet īsto dāvanu. 

Ja par jaunā pāra gaumi neesat pilnīgi droši, dāvana, kas vienmēr noderēs, ir nauda. Šādā gadījumā neatkarīgi no dāvināmās summas ir svarīgi, kā to noformēt. Esiet oriģināli, ievietojiet naudas summu kādā netipiskā iesaiņojumā – pudelē, milzīgā kastē, kas pilna ar konfektēm, vai kur citur. Ļaujieties idejām un padariet jaunā pāra dāvanu izsaiņošanas procesu vēl aizraujošāku.
 
Smelieties iedvesmojošas idejas kāzām
Kāzu portāls Ligavam.lv ir pilns ar dažādām idejām un padomiem kāzu rīkošanā. Portālā lasiet:
- informāciju par šīs nozares profesionāļiem;
- padomus kāzu kleitas izvēlē;
- ieteikumus līgavainim un vedējiem;
- padomus par medusmēnesi, gadadienas svinībām un vēl daudz ko citu.

Ienāciet www.ligavam.com un gūstiet krāšņu iedvesmu savām vai draugu kāzu svinībām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)