Banner 980x90

Kā izdarīt pareizo izvēli, ja nepieciešams aizdevums internetā?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Katrs, kurš plāno savas finanses, zina, ka visus izdevumus paredzēt nav iespējams – situācijās, kad nepieciešami papildu līdzekļi, viens no risinājumiem var būt aizdevums internetā. Pirmoreiz saskaroties ar ātrā kredīta pakalpojumiem, ir jāpārskata vairāki jautājumi atbildīga lēmuma pieņemšanai.

Kādos gadījumos var apdomāt ātro aizdevumu?
Ātrais kredīts nav vienkārši papildu līdzekļi Tavā makā – aizdevums būs jāatmaksā no nākamajiem ienākumiem ar pievienotu procentu likmi, tādēļ atceries, ka aizņemšanās iemeslam ir jābūt nopietnam un neatliekamam. Visbiežāk sastopamie aizņemšanās iemesli ir šādi:
- steidzamas medicīniskas procedūras – veselības problēmas var rasties bez iepriekšējām pazīmēm, tā pārsteidzot finansiāli neparocīgos brīžos;
- sabojājusies tehnika vai mājsaimniecības iekārtas, piemēram, ķibele ar datoru tieši pirms svarīga darba nodošanas;
- neparedzēti lieli komunālie maksājumi vai citi izdevumi, piemēram, pienākot ziemas sezonai, Tevi var pārsteigt apkures izmaksas. 

Kā izvēlēties savu aizdevēju?
Kredītdevēju ir daudz, taču ir daži kritēriji, kam Tu vari pievērst uzmanību, lai izvēlētos godīgu un Tavai situācijai atbilstošu kredītdevēju:
- iegūsti labu ieskatu aizdevēja darbībā – apskati visus līguma noteikumus, kā arī izlasi bijušo klientu atsauksmes. Tāpat vari apmeklēt ātro kredītu salīdzināšanas mājaslapas, lai ērti pārskatītu populārāko aizdevēju procentu likmes un piedāvājumus;
- izvērtē servisa kvalitāti – pārliecinies, ka aizdevēja mājaslapas lietošana ir parocīga un saprotama. Tur notiks visi darījumi, kā arī atrodi, vai ir iespēja sazināties ar klientu konsultantiem;
- pārbaudi, vai aizdevējs ir Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas biedrs – tas nozīmē, ka kredītdevējs ir godīgs.

Kredītdevējs, kas rūpējas par saviem klientiem 
Ondo.lv ir nebanku aizdevējs, kas nodrošina gan augstas kvalitātes servisu, gan īpašus piedāvājumus un priekšrocības klientiem dažādās situācijās:
- 100% atlaide pirmajam aizdevumam – netiek piemērota procentu likme, ja aizdevums tiek atmaksāts termiņā;
- ātra saziņa ar klientu konsultantiem gan internetā, gan zvanot 80909999, kas atbildēs uz visiem Tev interesējošajiem jautājumiem par Ondo.lv darbību;
- ērta lietotāja profila pārskatīšana mājaslapā www.ondo.lv vai mobilajā aplikācijā, kur vienmēr varēsi izlasīt līguma noteikumus, pieteikties jaunam aizdevumam vai apskatīt esošā aizdevuma atmaksas termiņu un summu.

Visu informāciju par Ondo.lv un ātrā kredīta iespējām lasi mājaslapā www.ondo.lv. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)