Banner 980x90

Jaunjelgavas pašvaldība aicina pieteikties brīvprātīgos vides inspektoru kandidātus

Jelgava, 21.marts, LETA. 23.martā plkst.17 Jaunjelgavas novada domē notiks brīvprātīgo vides inspektoru kandidātu tikšanās, uz kuru aicinātas personas, kas vēlas saglabāt zivju resursus, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Pašvaldība vēlas piesaistīt inspektoru kandidātus, kuriem ir vēlme nosargāt Daugavas zivju pavasara nārstu vietas pret ļaunprātīgiem maluzvejniekiem un arī turpmāk piedalīties zivju resursu saglabāšanas pasākumos.

Pretendentiem jābūt pilngadīgiem, ar vismaz otrā līmeņa "B" pakāpes valsts valodas prasmēm un vismaz vidējo izglītību. Personas nedrīkst būt sodītas par tīšiem noziedzīgiem nodarījumiem pret dabas vidi, administratīvi sodītām par administratīvajiem pārkāpumiem vides aizsardzības jomā pēdējā gada laikā līdz domes pilnvarojuma saņemšanai. Tāpat vēlama atbilstoša pieredze un peldlīdzekļa vadītāja apliecība.

Jaunjelgavas novada pašvaldības vides inspektors ir pašvaldības pilnvarotā persona, kura ir pilnvarota veikt zivju resursu uzraudzību un aizsardzību novada pašvaldības administratīvās teritorijas esošajās ūdenstilpnēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)