Banner 980x90

Jaunjelgavas novadā plāno veidot valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru

Rīga, 26.sept., LETA. Nākamā gada 2.janvārī Jaunjelgavas novadā darbu sāks valsts un pašvaldību vienotais klientu apkalpošanas centrs (VPVKAC), nolēma Jaunjelgavas novada domes deputāti.

Plānots, ka centra pakalpojumi tiks sniegti Jaunjelgavas pilsētas bibliotēkā, kā arī Sērenes, Daudzeses, Sunākstes, Seces un Staburaga pagasta pārvalžu telpās. Centra izveide nepieciešama, lai nodrošinātu valsts un pašvaldības pakalpojumu pieejamību vienkopus.

Pašvaldība VPVKAC atklāšanai atvēlēs 4286 eiro, savukārt pārējos līdzekļus centra izveidei plānots iegūt no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) dotācijas.

Jau ziņots, ka VARAM VPVKAC projekta ieviešanu sāka 2015.gadā, un gada noslēgumā tika atvērti 56 klientu centri visā Latvijā. 2017.gada izskaņā kopējais klientu centru skaits sasniedza jau 72.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)