Banner 980x90

Jaunjelgavas novada pašvaldība piešķir 16 737 eiro dažādiem darbiem pagastos

Jelgava, 6.jūl., LETA. Dažādiem labiekārtošanas darbiem Jaunjelgavas novada pagastos tiks piešķirti teju 16 737 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

No vides aizsardzības speciālā budžeta līdzekļiem ne vairāk kā 3000 eiro piešķirti meliorācijas sistēmas renovācijai Daudzeses pagastā.

Savukārt Sunākstes un Sērenes pagasta pārvaldēm finansējums piešķirts no līdzekļiem, kas iegūti, izsolot īpašumus šajos pagastos.

Sunākstes pagasta pārvaldei piešķirti 8615 eiro saieta nama stāvlaukuma izbūves tehniskā projekta apmaksai, koka latu nomaiņai pagasta estrādes soliņiem, šūpoļu uzstādīšanai bērnu rotaļu laukumos pagasta centrā un Sunākstes pamatskolas pirmā stāva koridora, kāpņu telpas un ēdamzāles kosmētiskajam remontam.

Savukārt Sērenes pagastā paredzēts uzstādīt pagasta centra dziļurbuma sūkņa frekvences pārveidotāju, nomainīt ūdensvada cauruļvadus no dziļurbuma sūkņiem līdz atdzelžošanas iekārtai un remontēt servitūta ceļu Lipsēni-Lauceses upe. Darbiem paredzēti teju 5122 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)