Banner 980x90

Jaunjelgavas novada domes priekšsēdētāja Libeka ienākumi gada laikā samazinājušies par 13%

Jelgava, 9.marts, LETA. Jaunjelgavas novada domes priekšsēdētāja Gunta Libeka ienākumi gada laikā samazinājušies par 13%, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

2017.gadā kopējie Libeka ienākumi bija 22 777 eiro, lielākā daļa no tiem - 22 660 eiro - bija alga domē. Tāpat Libeks deklarējis ienākumus no saimnieciskās darbības un komercdarbības no lopkopības SIA "Bormaņi". Savukārt 2016.gadā domes vadītāja ienākumi bija 26 337 eiro, ieskaitot arī no Lauku atbalsta dienesta iegūtos līdzekļus un naudu pēc īpašuma pārdošanas.

Pērn Libeks deklarējis septiņus nekustamos īpašumus dažādos pagastos, kā arī 1994.gada izlaiduma automašīnu "Audi A6". Deklarācija neliecina, ka viņam būtu parādi vai uzkrājumi.

Līdz ar amatiem domē Libeks ir arī valdes loceklis biedrībā "Koknesei", Zemgales plānošanas reģiona padomes dalībnieks un SIA "Vidusdaugavas SPAAO" kapitāldaļu turētāja pārstāvis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)