Banner 980x90

Jaunjelgavā par 41 137 eiro atjauno baptistu draudzes ēku

Jelgava, 7.jūn., LETA. Jaunjelgavas baptistu draudze sākusi draudzes kultūrvēsturiskās ēkas jumta pārbūvi un teritorijas labiekārtošanu, kas izmaksās 41 137 eiro, aģentūra LETA uzzināja Jaunjelgavas novada pašvaldībā.

Draudze, saņemot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu, paredzējusi draudzes jumta demontāžas, jumta pārbūves, teritorijas labiekārtošanas darbus, ko veic SIA "KMT Projekts". Plānots, ka aktivitātes noslēgsies jūlija vidū.

Projekta "Jaunjelgavas baptistu draudzes infrastruktūras uzlabošana pakalpojumu pieejamībai, attīstībai" mērķis ir sakārtot drošu, videi labvēlīgu kultūrkapitāla publisko infrastruktūru pakalpojumu pieejamības veicināšanai, uzlabošanai, jaunu tūrisma, kultūras, sociālo pakalpojumu klāstam, sasniedzamībai un kvalitātei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)