Banner 980x90

Jauni boileri ātrai siltā ūdens uzsildīšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sākoties aukstajam laikam, mums patīk ilgāk sildīties karstā dušā un biežāk baudīt smaržīgas un relaksējošas vannas. Ja ūdens tiek sildīts ar boilera palīdzību, ūdensprieki var ietekmēt elektrības rēķina apmērus, it īpaši gadījumos, ja boileris tiek lietots jau vairākus gadus.

Vai arī Tev ir nepieciešams boileris?
Boilerus ir iespējams izvēlēties pēc
- tipa;
- izmēra;
- tilpuma;
- elektrības patēriņa.

Boilera tips
Tie tiek ražoti no atšķirīgiem materiāliem un aprīkoti ar dažādām ekstrām. Atkarībā no telpas specifikas, Tu vari izvēlēties vertikālo vai horizontālo boileri. Pieejams arī kombinētais boileris, kuru būs iespējams pieslēgt pie apkures sistēmas. Šādi siltais ūdens cirkulēs arī boilerī, tāpēc nebūs papildus jāsilda – iespēja ietaupīt finanšu līdzekļus. 

Boilera ietilpība
Vienai personai derēs 40 litru boileris, diviem cilvēkiem būs nepieciešams 80–150 litru boileris, bet ģimenei, iespējams, vajadzēs 200 litru lielu boileri. Ja izvēlēsies boileri ar pārāk mazu ietilpību, negaidīti var beigties siltais ūdens, Tevi atstājot ar saziepētiem matiem. Kamēr ūdens atkal uzsils, tiks tērēta elektrība un Tava pacietība, tāpēc pirms iegādāšanās konsultējies ar speciālistiem, kuri ieteiks piemērotāko un ekonomiskāko variantu.

Boilera materiāls
Lai ierīce kalpotu ilgāk, izvēlies boileri no nerūsējoša materiāla, piemēram, tērauda. Noderīga funkcija būs arī termoregulators, kas ļaus optimizēt ūdens sildīšanu, regulējot pulksteņu laiku, sildīšanas laiku un ūdens temperatūru. Ņem vērā, ka boilerī ūdens tiek sildīts ar sildelementa palīdzību. Ja sildelements ir ievietots ūdenī, tas ātrāk ūdeni uzkarsē, bet ātrāk apkaļķojas. Sildelements var būt piestiprināts pie boilera korpusa, tad tas neapkaļķosies, taču patērēs vairāk elektrības ūdens uzsildīšanai.

Pērc ūdens sildīšanas boileri interneta veikalā 1a.lv!
Lai iegādātos jaunu, ekonomisku boileri, nav jādodas uz elektronikas un sadzīves preču  veikalu. Ātrāk un lētāk būs iepirkties internetā, turklāt nebūs jādomā, kā nopirkto preci nogādāt mājās. Plašs ūdenssildītāju piedāvājums ir interneta veikalā 1a.lv! Apmeklē mājaslapu 1a.lv, lai izpētītu daudzveidīgo preču piedāvājumu.

Izvēlies boileri pēc šādiem parametriem:
- ražotājs;
- boilera tilpums (no 10 līdz 200 litriem);
- novietojums (vertikāls vai horizontāls);
- boilera maksimālā jauda (no 1200W līdz 7000W);
- vari atzīmēt sev tīkamo cenu grupu. 

Lai izvēle būtu vieglāka, izmanto salīdzināšanas iespēju, kas pieejama mājaslapā. Vari noformēt pirkumu līzinga maksājumā, ja nav iespējams visu summu samaksāt uzreiz. Pirkumu varēsi saņemt ierodoties 1a.lv birojā Rīgā, Mūkusalas ielā 41, vai izmantot kādu no Omniva, Pasta stacija vai DPD paka piegādes punktiem vai DPD kurjera pakalpojumus!

Aplūko mājaslapu 1a.lv jau šodien, lai izvēlētos sev nepieciešamās preces ātri, ērti un izdevīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)