Banner 980x90

Jāapgūst minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā? Kursi Webapmaciba.lv ir risinājums!

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Jau ilgu laiku Latvijā kursi "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" jāapgūst ir pavāru palīgiem un pavāriem, oficiantiem un trauku mazgātājiem, pārdevējiem un pārējiem I-III kvalifikācijas kategorijas pārtikas nozares darbiniekiem. Ja tavs darbs ir saistīts ar šīm jomām un ir nepieciešams iziet šos kursus, ietaupi laiku un līdzekļus, mācoties internetā!

Ko apgūst kursos "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā"?
- Kādi ir pārtikas apriti regulējošie normatīvie akti Eiropas Savienībā un Latvijā?
- Kā norit pārtikas kontrole un uzraudzība Latvijā?
- Kas ir pārtikas aizsargātība un drošība un ko par to jāzina katram darbiniekam?
- Kāda ir aktuālā statistika par pārtikas izcelsmes slimībām Latvijā un ārvalstīs? 
- Kā noris ar pārtiku izplatīto slimību profilakse? Kas ir pārtikas piesārņojums?
- Kā jāievēro personāla un pārtikas higiēnas prasības? 
- Kas jāveic pareizas higiēnas un ražošanas prakses nodrošināšanai?
- Kādi ir pārtikas drošības un paškontroles sistēmas principi?

Kā norit mācību process?
Mācību process ir vienkāršs un ērts. Sākuma daļa ir kursu satura apguve, kam vēlāk seko eksāmena kārtošana un apliecības izdruka uz printera. Ja cilvēkam ir pieredze ar kursu tēmu saistītos jautājumos, ļoti iespējams, ka viņš varēs nokārtot eksāmenu pat 1520 minūšu laikā. Ilgākais laiks eksāmena kārtošanai ir aptuveni 2 stundas. Pozitīvi, ka eksāmenu var kārtot tik ilgi, līdz tas ir pilnībā izdarīts, un kategorisku laika ierobežojumu nav. 

"Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" kursi internetā  bez liekiem izdevumiem
Būtiski, ka "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" kursi ļauj apgūt zināšanas un iegūt sertifikātu bez liekiem izdevumiem. Ikviens var izvēlēties laiku un vietu, kur noklausīties kursu mācību materiālu, kā arī netērēt naudu, braucot uz kursiem klātienē. Vienmēr iespējams vienoties, ka darbinieki kursus noklausās un eksāmenu nokārto darba laikā vai tieši pretēji  savā brīvajā laikā. 

Cik maksā "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" kursi?
- Maksa par kursu "Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā" apguvi privātpersonai ir 10 eur + PVN. Mācīties var jebkurā laikā un vietā, nav nekas jāgaida. Mācīties var brīvos vakaros, brīvdienā  kaut vai tūlīt pat!
- Kā minēts iepriekš, kursu apliecība ir derīga dažāda veida darbam pārtikas jomas uzņēmumos Latvijā. Tie var būt kafejnīcas, restorāni, pārtikas ražošanas uzņēmumi, veikali. 

Svarīgi! Latvijas Republikas Pārtikas un veterinārais dienests akceptē interneta mācību vietnes Webapmaciba.lv kursu saturu un izsniegto higiēnas apmācības apliecību. Webapmaciba.lv nodrošinātās  apmācības atbilst Eiropas Savienības un Latvijas Republikas pārtikas aprites un pārtikas aprites higiēnas prasību normām un regulējošiem likumiem.

Noderīgi! Interneta mācību vietnē Webapmaciba.lv var apgūt arī kursus "Pārtikas drošība". Šajos kursos ir trīs galvenās tēmas – personīgā higiēna, telpu un ražošanas iekārtu tīrība, pārtikas higiēna. Triju tēmu ietvaros tiek skaidrots:
- Kā nodrošināt pareizu uzglabāšanas temperatūru? 
- Kā izvēlas pareizu, produktam atbilstošu uzglabāšanas taru?
- Kā zināt atbilstošu uzglabāšanas termiņu?
- Kā veikt pareizu dažādu produktu mazgāšanu un žāvēšanu?

Studijas un dažādu veidu kursi parasti ir laikietilpīgs process un prasa ne tikai līdzekļus mācību maksai, bet arī brīvu laiku un mainīt savu ikdienas grafiku. Online jeb tiešsaistes kursi ir labs risinājums  tu iegūsi vajadzīgās zināšanas un apliecību, taču nebūsi pārmēru ierobežots, kā tas ir mācoties klātienē. Pirms sāc mācības kādos no Webapmaciba.lv kursiem, darba vietā noskaidro, kādi kursi tieši ir jāapgūst un nekļūdīsies!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)