Banner 980x90

Izsludina stipendiju konkursu sociālo zinātņu programmu studentiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Brīvības un solidaritātes fonds (BSF) izsludina pieteikšanos vienreizējai stipendijai studentiem 2015./2016.akadēmiskajā gadā, kuri savu sociālo zinātņu programmas noslēguma darbu raksta par kādu no fonda piedāvātajām tēmām.

Šajā mācību gadā piedāvātās virstēmas ir zaļā tautsaimniecība, sociālā nevienlīdzība, aktuālās migrācijas problēmas izpēte Eiropas Savienībā.

Uz izsludināto stipendiju drīkst pretendēt Latvijas augstskolu studenti, kuri 2015./2016.mācību gadā izstrādā savus noslēguma darbus bakalaura vai maģistra sociālo zinātņu programmās.

Lai pieteiktos BSF stipendijai, studentam jāiesniedz ar kādu no izsludinātajām virstēmām saskanīga noslēguma darba tēma, kas saskaņota ar potenciālo darba vadītāju.

Pieteikties stipendijai var, aizpildot pieteikšanās anketu un iesniedzot to BSF līdz 2016.gada 1.februārim. Stipendiju konkursa nolikums un pieteikuma anketa ir pieejama "www.bsf-latvija.lv".

Vienas stipendijas apmērs ir 400 eiro, un to izmaksā divās daļās, pārskaitot uz stipendiāta norādīto bankas kontu. Pirmā stipendijas daļa 60% apmērā tiek izmaksāta, sākot pētījumu, otrā daļa - pēc pētījuma pabeigšanas, sekmīgas aizstāvēšanas kopā ar darba vadītāja atzinumu.

Stipendijas mērķis ir pievērst jauno pētnieku uzmanību tādām sabiedrībā aktuālām tēmām kā līdzdalība, solidaritāte, tolerance, sociālais taisnīgums, progresivitāte, ilgtspējīga tautsaimniecība, vides aizsardzība un demokrātija, kā arī studiju laikā atbalstīt centīgus, mērķtiecīgus Latvijas augstskolu studentus viņu bakalaura vai maģistra darbu izstrādē.

Stipendiātu darbi tiks publicēti BSF mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)