Banner 980x90

Ietves izbūvei Pļaviņu novadā aizņemsies 86 455 eiro

Rīga, 12.sept., LETA. Pļaviņu novada pašvaldība ietves izbūvei Aiviekstes pagastā Valsts kasē aizņemies 86 455 eiro, lēmusi novada dome.

Ietve Aiviekstes pagastā taps 1.maija ielā posmā no Odzienas ielas krustojuma līdz 1.maija ielai 6, un būvdarbus veiks SIA "Jards" no Aizkraukles. Ar uzņēmumu noslēgtā līguma summa ir 84 346 eiro.

Taču, tā kā pašvaldība projektu finansēt no saviem līdzekļiem nav spējīga, nolemts ņemt aizņēmumu. Kredīts tiks ņemts uz 20 gadiem, un 86 455 eiro iekļauta gan ietves izbūve, gan būvuzraudzības pakalpojumi.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Aināram Vorslavam piederošā uzņēmuma "Jards" apgrozījums pērn sasniedzis 719 384 eiro, tas cietis 40 eiro zaudējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)