Banner 980x90

Iereibis kravas auto vadītājs policijai piedāvā 50 eiro kukuli

Jelgava, 2.aug., LETA. Vakar Pļaviņu novadā aizturēts iereibis kravas automašīnas vadītājs, kurš, izvairoties no atbildības, policijas darbiniekiem piedāvājis 50 eiro kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas

1959.gadā dzimis vīrietis, kurš vadīja transportlīdzekli "Iveco" ar piekabi, tika apturēts pēc plkst.10 Pļaviņu novadā Aiviekstes pagastā, uz autoceļa Tinūži-Koknese. Pārbaudot autovadītāja izelpu, konstatēts alkohola reibums - vairāk nekā divas promiles, un izvairoties no atbildības likuma noteiktajā kārtībā, autovadītājs mēģināja piekukuļot policistus, piedāvājot 50 eiro kukuli. Pret autovadītāju sākts kriminālprocess.

Šogad Zemgales reģiona policisti aizturējuši 24 autovadītājus-kukuļdevējus. Visvairāk kukuļdevēju šogad bijis Aizkraukles iecirkņa teritorijā - 11.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)