Banner 980x90

Gulašzupa - sildoša un ļoti garšīga

Sastāvdaļas: 1,5 kg liesas cūkgaļas - sagriezta gabaliņos, 2 burkāni - sagriezti, 4 vidēji kartupeļi - nomizoti, sagriezti četrās vai sešās daļās, 2 sīpoli - nomizoti un smalki sagriezti, 2 svaigi sarkanie čilli - smalki sakapāti, 3-4 pākstis sarkanās paprikas, 1-1,5l buljona, 2 bundžas labas kvalitātes konservēti plūmju tomāti savā sulā, 2 ķiploku daiviņas, 2 ēdamkarotes paprikas pulvera, 2 tējkarotes ķimeņu, majorāns, 4 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa, sāls, pipari melnie, olīveļā, skābs krējums vai dabīgais jogurts, apgrauzdēta baltmaize.

Pagatavošana: Gaļu apcep, pievieno papriku, sīpolus, ķiplokus, čilli un turpina cept, pievieno burkānus un kartupeļus, pielej buljonu, uzvāra, samazina uguni un uz mazas liesmas vāra 30-40 min. Pievieno konservētos tomātus, garšvielas un sautē vēl aptuveni 20-30 min.

Pasniedz kopā ar krējumu un baltmaizi.

Raksts publicēts sadarbībā ar
 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)