Gardā pankūku kūka

Sastāvdaļas, lai saceptu plānās pankūkas:
150 g miltu
150 ml piena
2 olas
šķipsna sāls
Kūkas pildījumam:
300 g biezpiena
iebiezinātais piens (nevārīts) (ja ir vēlēšanās, iebiezinātā iena vietā var izmantot kādu ievārījumu - pēc vēlēšanās)
Dekoram:
saldais krējums
dažādi augļi, ogas
No pankūku mīklas jāsacep plānās pankūkas, kas būs kūkas pamata kārtas. Biezpienu samaisa ar pusi no iebiezinātā piena. Ņem apaļas formas cepamo trauku, viegli ietauko. Tad liek pankūku, pa virsu viegli smērē pildījumu. Tā veido vairākas kārtas līdz pankūkas un pildījums beidzies. Augšpusi pabeidz ar pildījuma kārtu. Liek kūku uz 20 minūtēm 200 grādu karstumā.
Kad kūka gatava, to nedaudz padzesē. Sakuļ putukrējumu, pārziež gatavo kūku, dekorē ar ogām, augļiem pēc sirds patikas!
Raksts publicēts sadarbībā ar