Banner 980x90

Elektromobiļu pārdošana un serviss - SIA "Stars MB"

Elektromobiļu pārdošana ir risinājums ne tikai dabas piesārņojuma mazināšanā, bet arī  elektromobiļu iegāde nodrošina dažādas papildu iespējas tās vadītājiem, piemēram, ir pieejamas zemas apkopes izmaksas, nav jāmaksā ceļa nodoklis un par pirmo reģistrāciju, bezmaksas Rīgas Satiksmes autostāvvietas un daudz citu priekšrocību.

Elektromobiļu pārdošana

Elektromobiļu pārdošana ir risinājums ne tikai dabas piesārņojuma mazināšanā, bet arī  elektromobiļu iegāde nodrošina dažādas papildu iespējas tās vadītājiem, piemēram, ir pieejamas zemas apkopes izmaksas, nav jāmaksā ceļa nodoklis un par pirmo reģistrāciju, bezmaksas Rīgas Satiksmes autostāvvietas un daudz citu priekšrocību.
 
Elektromobiļu pārdošana palīdz rūpēties par vidi, ikdienas nobraukuma izmaksām un citām priekšrocībām. Elektromobiļu pārdošana kļūst ar vien aktuālāka, jo elektromobilis ir videi draudzīgs un, salīdzinājumā ar degvielas patēriņu un tās izmaksām, ar elektrību pārvietojams braucamrīks samazina ikdienas izmaksas līdz pat 3 reizēm.
 
Elektrības izmaksas vienmēr būs mazākas nekā benzīna izmaksas – elektromobiļa uzlādi ir iespējams veikt arī mājās. Elektromobiļu pārdošanu Latvijā nodrošina uzņēmums SIA "Stars MB", kas piedāvā iegādāties dažādus elektromobiļus no ASV.
 
SIA "Stars MB" sniedz klientu konsultācijas, kuru laikā uzņēmuma pārstāvji palīdzēs atrast labāko un izdevīgāko piedāvājumu.
 
Lasiet vairāk:  http://electrocars.lv/lv/

Elektromobiļu serviss

Elektromobiļu serviss ir pakalpojums, ko sniedz uzņēmums SIA "Stars MB". Uzņēmuma speciālisti sniegs kvalitatīvu uzlādes staciju uzstādīšanu, kā arī ieteiks piemērotāko uzlādes staciju, atkarībā no elektromobiļa modeļa, uzlādes iespējām un nepieciešamības.
 
Elektromobiļu serviss – tajā ietilpst ne tikai visas saistītās darbības ar uzlādes staciju projektēšanu/uzstādīšanu un iegādi, bet arī katra uzlādes stacija tiek atlasīta un piemērota pēc klientu vajadzībām.  SIA "Stars MB"  elektromobiļa servisa pakalpojumos ietilpst: 
Uzlādes staciju projektēšana/saskaņošana/ uzstādīšana;
Garantijas un pēc garantijas apkope un remonts;
Tiešsaistes piekļuves uzstādīšana (klients var redzēt elektroenerģijas patēriņu);
Apkope un remonts elektromobiļiem.
 
SIA "Stars MB" elektromobiļu servisa darbinieki palīdzēs izvēlēties optimālāko risinājumu uzlādes stacijām viesnīcās, restorānos, lielveikalos, mājās u.c. Tāpat, kā jebkuram citai automašīnai, arī elektromobilim ir nepieciešama apkope un remonts.
 
Uzņēmums SIA "Stars MB" veic visus nepieciešamos labošanas un apkopes darbus elektromobiļiem – uzņēmuma servisa darbinieki labojuši ne tikai elektromobiļu uzlādes sistēmas maiņu, bet arī novērsuši apkopē laikus pamanītas problēmas, kas laika gaitā var kļūt bīstamas braukšanai.
 

Elektromobiļu uzlādes aprīkojums

Elektromobiļu uzlādes aprīkojums sniedz iespēju jebkurā brīdī veikt nepieciešamo uzlādi, lai sekmīgi nokļūtu līdz iecerētajam galamērķim. Mūsdienās arvien vairāk cilvēku izvēlas pārvietoties ar automobili, kas darbināms ar elektrību.
 
Attīstoties elektromobiļu uzlādes aprīkojumam un tehnoloģijām, ikvienam elektromobiļu izmantošana ikdienā kļūst pieejamāka. SIA "Stars MB" piedāvā saviem klientiem iegādāties visu nepieciešamo elektromobiļu uzlādes aprīkojumu, sniedzot iespēju automašīnas uzlādi veikt no klientam tīkamas vietas.
 
Elektromobiļu uzlādes aprīkojums, ko piedāvā uzņēmums SIA "Stars MB", pieejams gan publiskai, gan individuālai lietošanai. Uzlādes aprīkojuma piedāvājuma klāstā pieejamas gan elektromobiļu uzlādes stacijas, gan uzlādes staciju testētājs, kabeļi un infrastruktūras dakšas, kontaktligzdas, portatīvie lādētāji u.c.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)