Banner 980x90

"Eco Baltia vide" pilotprojektā no mājsaimniecībām savākusi 6,66 tonnas stikla taras

Rīga, 21.dec., LETA. Vides apsaimniekošanas uzņēmuma "Eco Baltia grupa" ietilpstošais uzņēmums "Eco Baltia vide" pilotprojektā no mājsaimniecībām Pļaviņu novadā savākusi 6,66 tonnas stikla taras - pudeles un burkas, aģentūrai LETA pavēstīja "Eco Baltia vide" pārstāve Daiga Buča.

Viņa informēja, ka pilotprojektā piedalījās 45 mājsaimniecības un vidēji viena mājsaimniecība pilotprojekta laikā nodeva 148 kilogramus stikla iepakojuma.

Savukārt "Eco Baltia vide" direktors Jānis Aizbalts sacīja, ka nākamajā gadā uzņēmums uzrunās arī citas pašvaldībās, lai lauku reģionu viensētu iedzīvotājiem tiktu nodrošināta iespēja vismaz periodiski nodot pārstrādei nevajadzīgo stikla iepakojumu savā dzīvesvietā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka decembrī "Eco Baltia vide" Pļaviņu novadā testēja jaunus risinājums šķiroto atkritumu savākšanai. Pilotprojekta laikā kompānija vēlējās pārbaudīt, cik efektīvi un lietderīgi ir izmantot mobilo atkritumu savākšanas autobusu ikdienā šķiroto atkritumu savākšanai no lauku reģionu viensētām.

"Eco Baltia vide" reģistrēta 1996.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 203 470 eiro, un tas pieder "Eco Baltia grupa". "Eco Baltia vide" apgrozījums 2017.gadā bija 12,221 miljons eiro, bet peļņa - 1,194 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" dati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)