Banner 980x90

Draudzīgi naudas aizdevumi nelieliem tēriņiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Finanšu plānošana ir lielisks veids, kā sagaidīt mēneša beigas ne ar tukšām kabatām, taču neparedzētas situācijas var rasties ikvienam. Ne vienmēr iekrājumi ir pietiekami, lai segtu pēkšņas izmaksas, tāpēc dažkārt cilvēki izmanto kreditēšanas pakalpojumus. Naudas aizdevumi mūsdienās ir pieejami arī nelieliem ikdienas tēriņiem. Piesakoties ātrajam kredītam, Tu varēsi nekavējoties apmaksāt ikdienas rēķinu vai iegādāties vitāli nepieciešamu preci, jo aizdevumi tiek piešķirti salīdzinoši parocīgi – viss notiek elektroniski un pieteikšanās process aizņem apmēram 10–15 minūtes*.

Izdevīgi aizdevumi nelieliem tēriņiem
Ātro kredītu nozare ir piepildīta ar dažādiem aizdevumu piedāvājumiem, un katram kredīta variantam ir savas priekšrocības. Vairums cilvēku meklē iespēju aizņemties līdz algai, tāpēc 100–300 eiro lieli aizdevumi ir īpaši pieprasīti. Aizdevējs Ondo.lv specializējas tieši šādu kredītu izsniegšanā, tāpēc tur atradīsi draudzīgus piedāvājumus un izdevīgus nosacījumus. Naudas aizdevumi ir pieejami
- jaunajiem klientiem no 50 līdz 300 eiro;
- pastāvīgajiem klientiem no 50 līdz 425 eiro.

Kredīta atmaksas termiņu Tu vari noteikt pats, ņemot vērā savu ienākumu līmeni un iespējas segt aizdevumu noteiktajā laikā, kas ir no 10 līdz 30 dienām. Ar Ondo.lv varēsi sev parocīgākajā veidā, izmantojot pieteikšanos tiešsaistē, nosūtot SMS pieteikumu vai mobilo aplikāciju. Plašāku informāciju par pieteikšanās kārtību meklē www.ondo.lv.

Kāpēc atbildīga aizņemšanās ir ieguldījums nākotnē?
Ondo.lv aizdevumi ir pieejami bez galvojuma vai ķīlas. Lai saņemtu nepieciešamo aizdevumu, Tev jāatbilst aizdevēja prasībām. Galvenais, kam Ondo.lv pievērš uzmanību, ir laba kredītvēsture un klienta maksātspēja. Ja vēlies uzturēt savu kredītvēsturi labā stāvoklī, pirms pieteikšanās aizdevumam vienmēr izvērtē
- kredīta nepieciešamību;
- iespēju atmaksāt aizdevumu noteiktajā laikā;
- kredīta līguma nosacījumus.

Atbildīga aizņemšanās palīdzēs izvairīties no liekiem tēriņiem un saglabās Tavu kredītvēsturi pozitīvu. Ātrie aizdevumi ir nopietns darījums. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt! Ondo.lv īsteno godīgu komercpraksi un strādā atbilstoši atbildīga aizdevēja ētikas principiem. Ienāc www.ondo.lv un uzzini vairāk gan par aizdevumu veidiem, gan līguma nosacījumiem!

* 98 % gadījumu pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Ondo.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)