Banner 980x90

Dienas horoskops 7.februārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Izvairies no diskusijām par citu cilvēku privāto dzīvi, jo kādam no tava paziņu loka ir ļoti liela mute, no kuras ciest vari arī tu!

Vērsis Dažu cilvēku acīs pagaidām vēlams izskatīties ļoti mierīgam un nosvērtam. Nepiekasies un netrako, ja kaut kas neiet tā, kā gribētos!

Dvīņi Šodien dari visu, lai nezaudētu kāda līdzcilvēka uzticību. Ja esi ko apsolījis kādam, tad šī diena būtu piemērota, lai solījumu beidzot izpildītu.

Vēzis Tava jūtīgā daba šodien izpaudīsies vairāk kā parasti, neļauj emocijām ņemt varu! Centies no visa atslēgties, darot citus darbus!

Lauva Esi vērīgs! Iespējams, ka ir kāds, kas no tevis ko slēpj! Tava intuīcija tev to liks noprast, tāpēc šodien vadies pēc sajūtām!

Jaunava Ja esi brīvs – šī diena ir labvēlīga, lai ar kādu iepazītos, pat internetā. Iespējams, ka satiksi kādu, kas tavai sirdij liks pukstēt straujāk!

Svari  Esi iecietīgs un nepasaki skaļi to, ko pēc tam nāktos nožēlot! Centies nepievērst uzmanību apkārt notiekošajam un nepiekasīties pie citu kļūdām!

Skorpions Kāda starpība, ko domā citi? Dari to, kas tev patīk! Ar laiku pats vien sapratīsi, kas bija par vainu. Šodien pieļautās kļūdas neatstās nekādu robu tavā nākotnes karjerā, tāpēc uzdrīksties!

Strēlnieks  Ja redzi ko tādu, kas izskatās visai dīvaini – paklusē! Iespējams, ka viss nemaz nav tā, kā tev šķiet! Ja ir sakrājies aizvainojums pret kādu – neizrādi agresiju, bet centies saglabāt mieru!

Mežāzis  Šodien neliedz citiem nedaudz pasapņot! Ja būsi pārāk ass, noniecinot kāda idejas, sabojāsi attiecības! Tev ir laba intuīcija, bet dažreiz ir jāpaklusē!

Ūdensvīrs Neesi tik kritisks pret citiem. Atceries – neviens nav ideāls, arī tu pats ne! Visi mēdz kļūdīties, tāpēc piedod tiem, kas to pelnījuši.

Zivis Šī fāze drīz pāries un sāksies kas cits! Gatavojies pārmaiņā, bet tagad – nobruņojies ar pacietību!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)