Banner 980x90

Deputāta mandātu noliek jau trešais Neretas novada domes deputāts

Jelgava, 29.sept., LETA. Deputāta mandātu vietējā domē pirms termiņa nolikusi Neretas Sociālās aprūpes centra (SAC) vadītāja Ina Riekstiņa (V), kura ir jau trešais deputāts, kas darbu domē neturpinās, aģentūra LETA uzzināja domē.

Darbu domē Riekstiņa atstājusi, jo to nedrīkst savienot ar SAC vadīšanu.

Riekstiņas vietu domē varētu ieņemt sociālā darbiniece Lāsma Mušperte, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Jau vēstīts, ka iepriekš mandātus pirms termiņa nolikuši divi Neretas novada domes deputāti.

Turpināt darbu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Aizkraukles daļas Neretas posteņa komandiera amatā izvēlējies Juris Gorbačovs, kurš domē ievēlēts no "Vienotības" saraksta.

Gorbačova vietā domē ievēlēta pirmsskolas izglītības skolotāja Inga Zvilna.

Tāpat darbu pagasta pārvaldē turpinās Mazzalves pagasta pārvaldes vadītāja Zeltīte Odiņa ("Novada pagastu izaugsmei"), tāpēc arī viņa atteikusies no deputāta mandāta.

Odiņas vietā stājusies valsts sociālās aprūpes centrs "Latgale" direktores vietniece Aija Lapiņa.

Tāpat ziņots, ka Neretas novada domes priekšsēdētāja amatā vienbalsīgi pārvēlēts līdzšinējais domes vadītājs Arvīds Kviesis (V).

Kvieša "Vienotība" šogad vēlēšanās nodrošinājusi sev četrus mandātus domē, kas ir par vienu vairāk, nekā bija līdz šim. Nacionālā apvienība "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un vēlētāju apvienība "Novada pagastu izaugsmei" katra domē ieguvušas divus mandātus. Savukārt apvienība "Neretas novadam" ieguvusi vienu mandātu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)