Banner 980x90

Darbu sāks jaunā Kokneses Mūzikas skolas direktore

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Kokneses Mūzikas skolas direktores pienākumus sāks pildīt Iveta Bērziņa, aģentūra LETA iepriekš uzzināja Kokneses novada domē.

Iepriekšējā ilggadējā Kokneses Mūzikas skolas direktore Silvija Cīrule darba attiecības pārtrauca pēc pašas vēlēšanās, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sarmīte Rode.

Bērziņas līdzšinējā darba pieredze saistīta ar pedagoģiju un vadību, strādājot par akordeona klases pedagoģi un direktores vietnieci Kokneses Mūzikas skolā.

Kopumā uz Kokneses Mūzikas skolas direktora amatu bija pieteikušies trīs pretendenti.

Bērziņa ir dzimusi skrīveriete. Mācoties Andreja Upīša Skrīveru vidusskolā, pirmo muzikālo izglītību ieguvusi Pētera Barisona Stučkas Bērnu mūzikas skolā. Pēc Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas absolvēšanas Bērziņa Daugavpils Pedagoģiskajā universitātē ieguva mūzikas pedagoga izglītību, kā arī ir absolvēja Sociālās pedagoģijas un sociālā darba augstskolu "Attīstība" sociālā darbinieka specialitātē. Latvijas Universitātē viņa ieguvusi maģistra grādu izglītības zinātnēs.

No 1995.gada Bērziņas darba gaitas saistītas ar Kokneses Mūzikas skolu, bet līdztekus par mūzikas skolotāju viņa strādājusi arī Kokneses internātpamatskolā-attīstības centrā un Vecbebru Profesionālajā un vispārizglītojošajā internātvidusskolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)