Banner 980x90

Credit24.lv aizdevums ar ērtāko atmaksas iespēju

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Brīžos, kad nepieciešama papildus nauda kādam steidzamam pirkumam vai citiem tēriņiem, ir svarīgi izvērtēt, no kā aizņemties un cik vienkārši aizdevumu būs atmaksāt. Credit24.lv piedāvā ātru aizdevumu ar pakāpenisku kredīta atmaksu. 

Kādus ātro kredītu veidus varu izvēlēties?
Pie aizdevēja Credit24.lv ir iespēja izvēlēties divus aizņēmuma veidus: aizdevumu un kredītlīniju.

Aizdevums piedāvā: 
- naudas summu no 50 līdz 3000 eiro;
- atmaksas termiņu no viena līdz 36 mēnešiem;
- Tev individuāli noteiktu procentu likmi;
- bezmaksas izsniegšanu un aizdevuma noformēšanu;
- aizdevuma atmaksu sev izvēlētajā termiņā vienādos mēneša maksājumos.

Kredītlīnija piedāvā:
- naudas summu no 150 līdz 3000 eiro;
- atmaksas termiņu no viena līdz 24 mēnešiem; 
- iespēju visu summu izmantot uzreiz vai izņemt pa daļām;
- pieteikšanos un pirmo naudas izņemšanu bez maksas.

Credit24.lv priekšrocības 
Salīdzinot ar citām ātro kredītu kompānijām, Credit24.lv piedāvā aizņemties naudu uz termiņu līdz 36 mēnešiem un atdot aizdevumu pakāpeniski, katru mēnesi maksājot vienādu naudas summu, nevis tērējot to, pagarinot kredīta atdošanas termiņu. Tas ir ieguvums tiem, kuriem nauda nepieciešama steidzami, taču ir skaidrs, ka uzreiz visu summu atdot neizdosies, kā to pieprasa lielākā daļa ātro kredītu izsniedzēju. 

Ērta pieteikšanās, izņemšana un maksājuma atlikšana
Lai pieteiktos aizdevumam, Tev nepieciešams reģistrēties Credit24.lv mājaslapā un aizpildīt pieteikumu. Aizdevējs ir padomājis arī par tiem, kuri ne vienmēr uzticas naudas darījumiem internetā vai arī tas vajadzīgajā brīdī nav pieejams. Tu vari pieteikties kredītam arī Latvijas Pasta nodaļās un "Maxima XX" un "Maxima XXX" tirdzniecības vietās.

Nauda tiks ieskaitīta Tavā kontā, bet, ja esi izvēlējies kredītlīniju, vari to izņemt sev nepieciešamajā apmērā Credi24.lv mājaslapā, zvanot vai arī īpašā mobilajā viedtālruņa aplikācijā.

Dzīvē gadās dažādas situācijas, un, ja kādu brīdi tomēr nespēj maksāt kredītu, aizdevējs Credit24.lv ir padomājis arī par iespēju uz brīdi to atlikt, paņemot maksājuma brīvdienas. 

Kādēļ tieši ātrie kredīti?
Šādu kredīta veidu bieži izmanto, jo pieteikšanās tam ir salīdzinoši ātra un vienkārša – aizpildot pieteikumu, visbiežāk Credit24.lv mājaslapā. Pieprasījums tiek izskatīts nekavējoties, un nauda Tavā kontā var būt jau pēc 15 minūtēm. Tas ir daudz ērtāk nekā pieteikties kredītam bankā vai lūgt naudu paziņām.

Atceries – aizņemies pārdomāti, izvērtējot, vai spēsi laikus atmaksāt kredītu! Ienāc wwwcredit24.lv un izvēlies ērtāko atmaksas veidu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)