Banner 980x90

Čerņeckis izvairījies no pārcelšanas darbā ārpus VID

Kaspars Čerņeckis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Kaspars Čerņeckis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Nu jau bijušo Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores vietnieku noziedzības apkarošanas jomā Kasparu Čerņecki sākotnēji bija plānots pārcelt darbā ārpus VID, pirmdienas, 6.jūnija, rītā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" apliecināja VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone.

Kā ziņots, Čerņeckis maijā nogalē tika pārcelts amatā par VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes direktoru.

Pētersone stāstīja, ka sākotnēji lemšanā par Čerņecka "rotēšanu" iesaistījusies gan Tieslietu, gan Iekšlietu ministrija, un bijis plānots viņu pārcelt uz kādu no Iekšlietu ministrijas dienestiem, taču tas netika īstenots.

VID ģenerāldirektore, kura pati jau atkāpusies no amata, neizslēdza iespēju, ka Čerņeckis bauda politisko atbalstu, ja reiz tik kardināli mainīts lēmums par viņa nākotni.

Pēc Pētersones teiktā, Čerņecka turpmākā darbība VID būs atkarīga no finanšu ministra un nākamā VID vadītāja.

Kā ziņots, kopumā dažādas rotācijas skar 39 VID darbiniekus, tajā skaitā 22 dažāda līmeņa vadītājus.

Tie VID darbinieki, kuri pakļauti rotācijai, saskaņā ar Valsts civildienesta likumu nevar paust savu piekrišanu vai nepiekrišanu rotācijai, darbiniekiem ir tikai tiesības izteikt savu viedokli, kurš var tikt un var netikt ņemts vērā.

Plašāk skatieties LTV Ziņu dienesta sagatavotajā video sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)