Banner 980x90

Avārijā uz Tīnūžu-Kokneses šosejas gājusi bojā autovadītāja

Jelgava, 21.sept., LETA. Šodien divu auto sadursmē uz šosejas Tīnūži-Koknese gājusi bojā autovadītāja, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka 1962.gadā dzimusī "Ford Focus" vadītāja neizpildīja zīmes "Dodiet ceļu" prasības, izbraucot uz galvenā ceļā. Rezultātā viņas vadītais transportlīdzeklis sadūries ar 1950.gadā dzimušā vadīto "Audi A6".

Sieviete no gūtajām traumām mirusi, savukārt slimnīcā nogādāta 1945.gadā dzimusi sieviete, kura atradusies automašīnā "Audi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)