Banner 980x90

Auklīšu kursi internetā ļauj iegūt profesionālu kvalifikāciju gada laikā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Daudzi cilvēki vēlas pēc iespējas ātrāk uzsākt pastāvīgas darba gaitas. Lai iegūtu izglītību, ne vienmēr jāstudē augstskolā, īpaši tad, ja Tavas prioritātes ir īss studiju laiks un pieprasīta kvalifikācija. Pēc vidusskolas absolvēšanas izglītību var turpināt profesionālajā mācību centrā. Viena no iespējamām specializācijām ir bērnu aprūpe jeb aukle. Auklīšu kursi ļauj īsā laika posmā iegūt zināšanas ne tikai par praktisku bērna kopšanu, bet arī par pedagoģijas un psiholoģijas pamatiem, bērnu higiēnas un uztura noteikumiem. Pēc kursu absolvēšanas var gan strādāt, gan pilnveidot zināšanas un iegūt 1. vai 2. līmeņa profesionālo augstāko izglītību.

Tālmācības kursi ir piemērots risinājums aizņemtiem cilvēkiem
Lai iegūtu aukles kvalifikāciju, nav nepieciešams apmeklēt nodarbības klātienē. Tālmācības auklīšu kursi ļauj mācīties Tev ērtā laikā un vietā. Šāds mācību veids ir noderīgs
- mazpilsētu un lauku iedzīvotājiem, kuriem nav ērti katru dienu mērot ceļu līdz mācību centram;
- nodarbinātiem cilvēkiem, kuri vēlas iegūt jaunu kvalifikāciju;
- jaunajām māmiņām, kuras atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā un grib atgriezties darba tirgū.

Kādas darba iespējas sniedz aukles kvalifikācija?
Latvijas Tālmācības profesionālais centrs (LTPC) piedāvā vidusskolu absolventiem izmācīties par bērnu kopšanas speciālistiem. Mācību programmas ir valsts akreditētas un ļauj strādāt gan Latvijā, gan ārzemēs. Auklīšu kursi nodrošina teorētisko sagatavošanu un praktisko meistarību, jo studiju laikā tiek apgūti
- pedagoģijas, psiholoģijas un ētikas pamati;
- uztura un higiēnas principi;
- rokdarbi, rotaļlietu izgatavošana un bērnu motorikas attīstīšana.

Papildu priekšmeti ir ekonomikas un tiesību pamati, lietišķā informātika. LTPC piešķir 3. profesionālās kvalifikācijas līmeni, kas ļauj jaunajiem speciālistiem strādāt gan valsts un privātajos bērnudārzos, gan kļūt par individuāliem bērnu pieskatītājiem. Auklīšu kursi ir pirmais solis pie mūsdienīgas un interesantas karjeras bērnu izglītības un aprūpes iestādēs. Pēc LTPC kursu absolvēšanas Tev būs iespēja pilnveidot savas zināšanas un profesionālas prasmes kādā no LTPC partneraugstskolām ar mācību maksas atlaidi.

Trīs soļi līdz mācību uzsākšanai
Ja vēlies uzsākt studijas bērnu aprūpē, Tev būs nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu mācību centra mājaslapā ltpc.lv. Trīs dienu laikā ar Tevi sazināsiet LTPC pārstāvis un vienosies par līguma slēgšanu. Pēc līguma parakstīšanas jāveic pirmā mācību maksa un jāuzsāk studijas e-vidē. Auklīšu kursi ilgst vienu gadu un beidzas ar noslēguma pārbaudījumu. Papildu informāciju par mācību programmu meklē ltpc.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)