Banner 980x90

Ātruma pārkāpējs pēc apturēšanas mēģina piekukuļot policiju

Jelgava, 1.febr., LETA. Vakar Kokneses novadā aizturēts autovadītājs-ātruma pārkāpējs, kurš policijas darbiniekiem piedāvājis kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Vakar plkst.16.25 Kokneses novadā apturēta automašīna, kas pārkāpa atļauto braukšanas ātrumu. 1982.gadā dzimis autovadītājs, vadot automašīnu "Mercedes Benz" ceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava posmā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā (km/h), traucies ar ātrumu 130 km/h. Savukārt, lai netiktu saukts pie atbildības likuma noteiktajā kārtībā, vīrietis mēģinājis policistiem piedāvāt 50 eiro lielu kukuli.

Autovadītājs aizturēts un pret viņu sākts kriminālprocess, kā arī noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Zemgales reģionā policisti šogad aizturējuši jau divus autovadītājus-kukuļdevējus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)