Banner 980x90

Aptauja: 39% Latvijas iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanas pērk vienu līdz divas nedēļas pirms svētkiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Vairāk nekā trešdaļa jeb 39% Latvijas iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanas parasti sāk iegādāties vienu līdz divas nedēļas pirms svētkiem, liecina pētījumu kompānijas "Kantar TNS" veiktā aptauja.

Tajā noskaidrots, ka 39% iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanas parasti sāk iegādāties vienu līdz divas nedēļas pirms Ziemassvētkiem, 28% Ziemassvētku dāvanu iegādi parasti sāk aptuveni mēnesi pirms Ziemassvētkiem. Savukārt gandrīz piektdaļa jeb 18% Ziemassvētku dāvanas sāk iegādāties dažas dienas pirms Ziemassvētkiem, bet 2% iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanu iegādi parasti sāk 24. vai 25. decembrī. Turpretī 13% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz šo jautājumu.

Aptauju "Kantar TNS" veica laikā no 2016. gada 29. novembra līdz 2. decembrim, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 850 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

"Kantar TNS" ir vadošā pilna servisa tirgus, sociālo un mediju pētījumu kompānija Latvijā. Uzņēmums klientiem nodrošina plašs pētījumu klāstu -patērētāju vajadzību izpēti, uzņēmumu reputācijas un darbinieku apmierinātības novērtēšanu, zīmolu atpazīstamības un marku tēla pētījumus, produktu testus, noslēpumainā klienta pētījumus, kā arī starptautiskiem standartiem atbilstoši mediju (TV, radio, preses, interneta) auditorijas pētījumus, un informāciju un analīzi par mediju lietošanas ieradumiem un mediju reklāmas apjomiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)