Banner 980x90

Aizvadīts Pļaviņu novada atklātais 2.futzāla čempionāts

Foto: plavinunovads.lv
Foto: plavinunovads.lv

Noslēdzies Pļaviņu novada atklātais 2.futzāla čempionāts, informē Čempionāta galvenais tiesnesis Imants Siliņš.

Vietu sadalījums ir tāds kāds ir, ar katras komandas iegūtajiem punktiem. Cīņas lielākoties bija bez jebkādiem kompromisiem, visas komandas cīnījās līdz galam - par uzvaru.

"Protams, katrs čempionāts ienes savas korekcijas, kuras tiks ņemtas vērā nākošajos čempionātos, bet viens gan ir jāatceras – spēlētājs ir spēlētājs savā komandā ar visiem no tā izrietošajiem secinājumiem, darbībām. Savas emocijas ir jāsavalda, citādāk no tā cieš tikai pašu komanda. Šajā ziņā vislabāk izdodas Z-S, DM 2002 un Vietalvas komandām, puiši laukumā tiešām spēlē kā īsta komanda, neceļot augstāk sevi par citiem, bet cīnās kā māk! Pārējās komandas (ne visi spēlētāji) epizodiski parāda sevi ne no labākās puses ar atsevišķiem netaktiskiem izlēcieniem, bet jāatceras, ka par to spriež tālāk jau kā par komandu," norādīja Siliņš.

Savelkot visu kopā, jāsecina ka futzālā čempionāts ir izdevies, tas atkal ir pulcinājis daudz savu komandu līdzjutējus, skatītājus, un tas viss kopā rada patīkamu emocionālu lādiņu darba nedēļai, līdz nākošajai spēlei.

Čempionātā statistika, kur ņemts vērā komandas dalībnieku spēļu daudzums, darbības:
* Labākais vārtsargs – Jānis Īvāns, komanda "Karjers";
* Labākais aizsargs – Staņislavs Molčanovs, komanda "Dzirnavu iela";
* Labākais uzbrucējs – Aleks Fetkuļins, komanda "Klintaine";
* Labākais vārtu guvējs – Kārlis Beikerts (18) komanda "Vietalva".
* Komandu sodi: "DM 2002" - ; "Zemessargi" – 2; "Dzirnavu iela" – 3; "Vietalva" – 4; "Klintaine – 3/1"; "Mustangs" – 6; "Karjers" – 9/1
* Autogols: Toms Cišs ("Karjers")
* Labākie komandu snaiperi: R. Prohorovs – 9 ("DM 2002"); S. Molčanovs - 17, M.Rūtiņš – 15 (abi no komandas "Dzirnavu iela"); A. Fetkuļins – 10 ("Klintaine"); K. Beikerts – 18 ("Vietalva"); G. Džeriņš – 7 ("Mustangs"); O.Zeps – 8 ("Zemessargi"); N. Mickevičs – 14 ("Karjers").

Spilgtākie momenti: 
* "Klintaine" izrauj uzvaru pret "Karjeru" pēdējā sekundē pirms sirēnas.
* Jānis Mičulis ("Klintaine") gūst skaistākos vārtus čempionātā pēdējās sekundēs pret "Vietalvu".
* Klintaines komanda pēdējās sekundēs izrauj neizšķirtu pret "Mustangu".
* O. Zeps ("Zemessardzi") iesitis divus - 6m soda sitienus, neiesita vienu kausa spēlē. N. Mickevičs ("Karjers") neiesita vienu kausa spēlē. J. Ivāns ("Karjers") atvairījis vienu - 6m soda sitienu.

Kausa spēles fināli: "Dzirnavu iela" – "Karjers", rezultāts 5:3; "Vietalva" – "Zemessargi", rzultāts 9:2

Visaizraujošākā spēle – kausa izcīņas fināls starp "Dzirnavu ielas" un "Karjers komandām" - bezkompromisa cīņa līdz pēdējai sekundei.

Rezultāti pieejami šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)