Banner 980x90

Aizkraukles novada pašvaldības namu apsaimniekotājs pirks lietotu auto pacēlāju

Jelgava, 2.jūn., LETA. Aizkraukles novada pašvaldības namu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Lauma A" plāno iegādāties lietotu hidraulisko auto pacēlāju uz automašīnas bāzes, liecina uzņēmuma iepirkums.

Pacēlājam jābūt ar grozu cilvēku pacelšanai, ne vecākam par 2008.gadu. Iepirkuma dokumentācijā gan norādīts, ka transportlīdzeklim jābūt labā tehniskā stāvoklī ar saprātīgu nolietojuma pakāpi, bez deformējumiem un mehāniskajiem bojājumiem konstrukcijām un virsbūvei. Tehnikai jāspēj strādāt temperatūrā līdz mīnus 15 grādiem.

Pacēlāja cenā jāiekļauj visas ar pārdošanu un piegādi saistītās izmaksas, arī reģistrēšana uz uzņēmuma vārda Ceļu satiksmes drošības direkcijā, nodokļi, tai skaitā transportlīdzekļa ekspluatācijas nodoklis par kārtējo gadu.

Tehnikas piegādātāji pašvaldības iepirkumā var pieteikties līdz 20.jūnijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)