Banner 980x90

Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Līdums pērn par trešdaļu samazinājis savas parādsaistības

Jelgava, 17.maijs, LETA. Aizkraukles novada domes priekšsēdētāja Leona Līduma (Vidzemes partija) parādsaistības 2016.gadā sarukušas par teju 35%, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotie dati.

Pērn Līdums deklarējis 4686 eiro parādsaistības, bet 2015.gadā tās sasniegušas 7203 eiro. Uzkrājumus novada vadītājs deklarējis nav.

Savukārt viņa alga domē augusi par teju 8%, pērn sasniedzot 26 479 eiro, salīdzinot ar 24 578 eiro 2015.gadā.

Līduma īpašumā ir 2000.gada izlaiduma "Volkswagen Passat" automašīna un dzīvoklis Aizkrauklē.

Līdz ar dažādiem amatiem domē un Zemgales plānošanas reģionā Līdums ieņem arī Vidzemes partijas valdes locekļa amatu, ir vairāku kapitālsabiedrību kapitāla daļu turētāju pārstāvis un Latvijas Reģionu apvienības pārstāvju sapulces dalībnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)