Banner 980x90

Aizkraukles novada dome apstiprina četrus rekonstruējamos pašvaldības ceļus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Aizkraukles novada domes sēdē deputāti trešdien, 25.novembrī apstiprināja četrus ceļus un to atlases kritērijus Latvijas lauku attīstības programmas rekonstrukcijas projektiem, rezervējot vēl vienu ceļu līdzekļu atlikuma gadījumam.

Kā aģentūru LETA informēja Aizkraukles novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Reisa-Nielsen, lai uzlabotu dzīves kvalitāti Aizkraukles pagastā, tika apstiprināta četru grants ceļu pārbūve, kurus sabiedriskajā apspriešanā ieteica paši zemnieki.

Pašvaldība rekonstrukcijai apstiprināja ceļu Mēzvēveri-Meļķitāres 1,65 kilometru garumā, ceļu Jaunāres-Ārītes 1,6 kilometru garumā, ceļu Stepiņi-Plēsas-Papardes 0,61 kilometru garumā un ceļu Asni-Ritsalas viena kilometra garumā.

Ja pārbūves laikā atliktu līdzekļi, dome nolēma rezervē pārbūvei iekļaut ceļa Stepiņi-Plēsas-Papardes posmu 0,85 kilometru garumā.

Pēc šā lēmuma Aizkraukles novada iepirkumu komisija var sākt darbu iepirkumu procedūrai ceļu tehniskā projekta izstrādei. Aizkraukles novadam pieejamā kvota ir 390 000 eiro, kas izmantojama līdz 2019.gada 1.decembrim, informēja pašvaldības pārstāve.

Pārbūvējamos pašvaldības ceļus un to atlases kritērijus dome apstiprināja Latvijas lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākumā "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)