Banner 980x90

Aizkrauklē vienu dienu bez maksas pieņems urologs

Pavasarī, viesojoties Latvijas reģionos, Latvijas Urologu asociācijas speciālisti turpinās 2014.gadā uzsāktās reģionālas izbraukuma konsultācijas, pilsētas informācijas portālam Aizkraukle24.lv ziņo asociācija.

Speciālistu izbraukumi tiek organizētas ciešā sadarbībā ar Latvijas Lauku Ģimenes ārstu asociāciju, MFD veselības grupu un SIA "Arbor Medical Korporācija". To laikā vīriešiem būs iespēja bez maksas saņemt urologu konsultācijas, kā arī veikt prostatas veselībai nozīmīgus izmeklējumus.

Reģionālie izbraukumi vīriešu veselības atbalsta kampaņas ietvaros norisinās kopš 2014.gada novembra un kopumā ir veikti jau 19 speciālistu izbraukumi visos Latvijas novados.

24. aprīlī no plkst.10 uroloģe Egita Deine pieņems interesentus Aizkraukles medicīnas centrā. Tālrunis pierakstam 65133873.

Visos speciālistu izbraukumos būs iespēja veikt arī bezmaksas vēdera dobuma sonogrāfiju, ja pēc ārsta ieskatiem tā būs nepieciešama. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)