Banner 980x90

Aizkrauklē risināsies sociālais projekts "Diabēta skola"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Bezmaksas holesterīna un cukura līmeņa asinīs mērījumi notiks "Euroaptieka" aptiekā Gaismas ielā 22. Datumi, kad varēs bezmaksas noteikt holesterīna līmeni ir 4., 11., 20. un 26.novembrī no plkst.14.00 līdz 18.00.

Pilsētas informācijas portāls Aizkraukle24.lv uzzināja izdevumā Staburags, ka "Diabēta skola" notiek, lai sabiedrībā popularizētu veselīga dzīvesveida nozīmi. Šī sociālā projekta mērķis ir informēt Latvijas iedzīvotājus par to, kā izvairīties no saslimšanas ar II tipa diabētu, kā arī jau esošos hroniskos pacientus informēt, kā ikdienā atvieglot slimības norisi.

Projekta ietvaros 22 "Euroaptiekās" Latvijā – Rīgā, Jūrmalā, Aizkrauklē, Valmierā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā, Madonā, Rēzeknē, Ventspilī un Piņķos – katrs interesents bez maksas varēs noteikt cukura un holesterīna līmeni asinīs, saņemt konsultāciju par diabēta risku pie īpaši izglītotiem farmaceitiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)