Banner 980x90

Aizkrauklē darbu sākusi jaunatnes lietu speciāliste

Ar pirmdienu, 23.martu, Aizkraukles novada pašvaldībā darbu uzsāka jauna darbiniece - jaunatnes lietu speciāliste Aiva Smelcere. Aiva ir līvāniete, kura studējusi un strādājusi Rīgā astoņus gadus, pilsētas informācijas portāls Aizkraukle24.lv uzzināja pašvaldībā.

Aivai ir 27 gadi. Viņa ir absolvējusi Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāti. Aiva strādājusi dažādās Rīgas skolās, bet kā nozīmīgāko atzīst Rīgas 85. vidusskolas Brīvā laika centru "Ligzda", kurā pildīja vadītājas pienākumus.

Jautāta par pirmajiem iespaidiem Aizkrauklē, Aiva atzīst, ka pilsēta ir ļoti mainījusies pēdējo gadu laikā, bet šodienas Aizkraukle Aivai patīkot pat ļoti. Tā ir maza, kompakta, sakopta, tīra un attieksmes ziņā ļoti draudzīga.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)