Banner 980x90

Aizkrauklē autovadītājs bez tiesībām mēģināja piekukuļot policistus

Jelgava, 21.aug., LETA. Policija sākusi kriminālprocesu pret kādu autovadītāju, kurš nav ieguvis auto vadīšanas apliecību un mēģinājis piekukuļot likumsargus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) vecākā inspektore Diāna Briede.

Pārbaudot informāciju par personu, kura pārvietojas ar automašīnu iespējamā alkohola reibumā un bez autovadītāja tiesībām, policijas darbinieki Aizkrauklē, Bērzu un Jaunceltnes ielas krustojumā, apturēja 1962.gadā dzimušo automašīnas "Mercedes Benz A140" vadītāju. Noskaidrots, ka vīrietis vadīja automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, bet alkohola reibums netika konstatēts.

Lai izvairītos no soda, aizturētais policijas amatpersonām piedāvāja kukuli - sākumā 20 eiro, pēc tam 30 eiro apmērā.

Šogad ZRP tas ir 33.gadījums, kad pret autovadītāju sākts kriminālprocess par kukuļa došanu policijas amatpersonai.

Policija atgādina, ka par kukuļdošanu likumā paredzēts sods ar brīvības atņemšanu līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, naudas sods vai piespiedu darbs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)