Banner 980x90

Aizkraukles novada pašvaldība rezidentu piesaistei slimnīcai nodibina stipendiju

Jelgava, 13.febr., LETA. Aizkraukles novada pašvaldība, lai vietējai slimnīcai piesaistītu jaunus speciālistus-rezidentus, nodibinājusi stipendiju, kuras apmērs būs 315 eiro pirms nodokļu nomaksas, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Turpmāk domei būs jānosaka atbalstāmās specialitātes un atbalstāmo speciālistu skaits, ņemot vērā SIA "Aizkraukles slimnīca" vajadzības. Rezidentus vērtēs Sociālo jautājumu komiteja, bet gala lēmumu par rezidenta stipendijas izmaksas piešķiršanu pieņem dome. Tāpat dome ir tiesīga grozīt rezidenta stipendijas apmēru.

Stipendiju rezidents saņems visu rezidentūras laiku, taču ar noteikumu, ka pēc tam speciālistam jābūt gatavam piecus gadus nostrādāt ārstniecības iestādē apgūtajā specialitātē.

Pašvaldība uzskata, ka stipendiju piešķiršana veicinās SIA "Aizkraukles slimnīca" kvalificētu speciālistu piesaisti, un slimnīca iedzīvotājiem nodrošinās kvalificētu veselības aprūpi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)