Banner 980x90

Aicina pieteikties Tūrisma informācijas tirgum Pļaviņās

Jelgava, 17.jūl., LETA. 9.septembrī Pļaviņās, kas šogad svin 90 gadu jubileju, notiks Latvijas Tūrisma informācijas tirgus, kuram iespējams pieteikties līdz augusta beigām, aģentūru LETA informēja Pļaviņu novada Tūrisma informācijas centrā (TIC).

Tūrisma informācijas tirgus dalībniekiem Pļaviņās būs iespēja prezentēt savus novadus un aktuālo tūrisma piedāvājumu. Tāpat pasākumā aicināti piedalīties Latvijas amatnieki un mājražotāji ar savu produkciju, būs arī kultūras programma un dažādas aktivitātes.

"Tirgus laikā tūrisma informāciju centriem būs iespēja iepazīstinās apmeklētājus ar sava novada apskates vietām, naktsmītnēm, ēdināšanu un citiem brīvdienu piedāvājumiem, savukārt apmeklētājiem šis būs ērts veids kā vienkopus uzzināt par tūrisma un ceļošanas iespējām un jaunumiem Latvijā," klāstīja Pļaviņu novada TIC pārstāve Līva Kotiņa.

Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties loterijā un laimēt kādu pārsteiguma balvu, tāpēc organizatori aicina visus tirgus dalībniekus padomāt par vienu prezentējošu balvu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)