Banner 980x90

Aicina pieteikt kandidātus apbalvojumam "Aizkraukles novada Goda pilsonis"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ikkatrā novadā ir cilvēki, kuri veikuši nozīmīgu ieguldījumu mūsu novada attīstībā. Atbalsot un izsakot pateicību mūsu novada iedzīvotājiem, Aizkraukles novada pašvaldība aicina aizkraukliešus aktīvi iesaistīties un līdz 16.decembrim pieteikt kandidātus apbalvojuma "Aizkraukles novada Goda pilsonis" piešķiršanai.

Kā pilsētas informācijas portālam Aizkraukle24.lv pavēstīja Aizkraukles npvada pašvaldībā, apbalvojums – goda nosaukums "Aizkraukles novada Goda pilsonis" ir augstākais Aizkraukles novada pašvaldības apbalvojums, kuru piešķir tikai reizi mūžā. To piešķir fiziskām personām par sevišķiem nopelniem Aizkraukles novada labā, kas var izpausties valsts, pašvaldības, sabiedriskajā, kultūras, sporta, izglītības, zinātnes vai saimnieciskajā un citā darbā, kā arī personām, kuras ilggadīgi un ar lieliem panākumiem strādājušas Aizkraukles novadā, sniegušas sevišķi nozīmīgu ieguldījumu novada attīstībā, tās izpētē un kultūrmantojuma apzināšanā, veicinājušas novada izaugsmi kopumā un veicinājušas iedzīvotāju labklājību, kuru darbu var novērtēt kā "mūža ieguldījumu".

Ierosinājumus apbalvojumu saņemšanai var iesniegt Aizkraukles novada domes deputāti, komitejas, komisijas, darba grupas, valsts un pašvaldības iestāžu vadītāji, sporta kluba vai organizācijas pārstāvji, juridiskas personas vai novada iedzīvotāji (ne mazāk kā desmit pilngadīgas personas).

Lēmumu par apbalvojumu "Aizkraukles novada Goda pilsonis" piešķiršanu pieņem dome pēc komiteju izvērtējuma. Apbalvojums "Aizkraukles novada Goda pilsonis" tiks pasniegts 10.janvārī, Aizkraukles pilsētas jubilejā.

Iesakot kādu personu šim apbalvojumam, ir jāaizpilda kandidāta pieteikums, kuru iesniedz Aizkraukles novada pašvaldības kancelejā, Lāčplēša ielā 1A, (204. kab.), Aizkrauklē, LV- 5101. Sīkāka informācija pa tālruņiem 65133933 vai 26671875.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)