Banner 980x90

4 iemesli, kāpēc Tev noderētu profesionāla teritorijas uzkopšana 

Foto: Bigstockphoto.com
Foto: Bigstockphoto.com
Ko pamana tikai tad, kad tas ir pazudis? Tīrību. Sakoptu un labiekārtotu teritoriju cilvēki bieži uztver kā pašsaprotamu parādību, taču patiesībā teritorijas uzkopšana prasa gan laiku, gan pūles. Patstāvīgi tikt galā ar atkritumiem un veikt teritorijas uzkopšanu nav nemaz tik viegli, īpaši, ja nepieciešams sakopt teritoriju pēc būvniecības darbiem. Ātri un efektīvi likvidēt netīrumus un gružus iespējams ar vides apsaimniekotāja palīdzību. Profesionāla teritorijas labiekārtošana tiek veiksmīgi izmantota ne tikai celtniecības objektos, bet arī dzīvojamo ēku teritorijās. Lasi tālāk un uzzini vairāk par vides apsaimniekošanu un tās priekšrocībām!

4 ieguvumi no profesionālas apsaimniekošanas
Kā saprast, vai ir vērts pasūtīt profesionālu vides uzkopšanu? No vienas puses, tas ir atkarīgs no Tava mērķa un nepieciešamo darbu apjoma. Iztīrīt vienu mazu celiņu piemājas dārzā var arī patstāvīgi, bet saviem spēkiem apsaimniekot lielu teritoriju ir sarežģīti. Ja nepieciešams uzkopt būvlaukumu vai mājokli pēc liela remonta, bez profesionālas palīdzības iztikt ir teju neiespējami. Taču, no otras puses, kvalificēts vides apsaimniekotājs ir noderīgs ne tikai nestandarta situācijās, bet arī ikdienas uzkopšanas darbos. Lūk, četri iemesli, kāpēc profesionāla teritorijas labiekārtošana ir lietderīgs pakalpojums:
tas ietaupa Tavu laiku. Tā vietā, lai meklētu informāciju internetā un apstaigātu saimniecības preču lielveikalus, vienkārši pasūti vides uzkopšanu pa telefonu vai e-pastu. Kamēr apsaimniekotāju komanda strādās objektā, Tu varēsi pievērsties interesantākām un svarīgākām darīšanām;
tas ir drošs gan Tavam īpašumam, gan apkārtējai videi. Neprofesionālim ir grūti orientēties plašajā tīrīšanas līdzekļu un tehnikas klāstā, tāpēc labāk līdz minimumam novērst kaitējuma risku. Uzticot vides uzkopšanu ekspertiem, varēsi būt drošs, ka tiks ievēroti drošības standarti un izmantoti piemērotākie tīrīšanas un apkopes līdzekļi;
tas ir ekonomiski izdevīgi. Profesionāls apsaimniekotājs zina, kā uzkopt teritoriju, tāpēc pakalpojuma pasūtītājam nekas nav jādara papildus. Turklāt klientam nav jāpērk tīrīšanas līdzekļi, maisi un citi piederumi. Pēc uzkopšanas nekas nepaliek pāri, un nauda netiek izšķērdēta precēm, kas tiks izmantotas tikai vienu reizi;
to var izmantot visa gada garumā. Profesionāls apsaimniekotājs piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, tāpēc teritorijas uzkopšanu var pasūtīt gan ziemā, gan vasarā. Katrai sezonai ir savs pieprasītāko darbu saraksts, turklāt parasti ar apsaimniekotāju var vienoties arī par specifisko uzdevumu izpildīšanu.

Ātra teritorijas uzkopšana ir iespējama tikai tad, ja apsaimniekotājs labi zina, ko viņš dara. Uzticot savu īpašumu labiekārtošanu ekspertam, Tu redzēsi rezultātu jau pēc dažām stundām.

Gudra teritorijas uzkopšana 3 soļos
Ja pēc būvdarbiem vai nelabvēlīgiem laikapstākļiem Tavā pagalmā valda nekārtība, bieži vien nav saprotams, ar ko sākt uzkopšanu. Kā pareizi savākt gružus, kādas ierīces nepieciešamas – pareizās atbildes uz visiem jautājumiem par teritorijas labiekārtošanu zina profesionāli apsaimniekotāji. Pilna vides uzkopšana sastāv no trīs posmiem:
teritorijas apskate un optimālas uzkopšanas programmas sagatavošana. Neviens objekts nav identisks citam, tāpēc profesionāla apsaimniekošana vienmēr ir individualizēts pakalpojums; 
vides sakopšana saskaņā ar plānu. Var tikt izmantota gan tehnika, gan roku darbs atbilstoši darba uzdevumiem;
atkritumu izvešana. Ne mazāk svarīgs posms, ko ne vienmēr var izdarīt patstāvīgi. Lielgabarīta atkritumu izvešanu labāk uzticēt profesionāļiem, kuriem ir pieejama atbilstoša tehnika.

Labs apsaimniekotājs vienmēr atstāj teritoriju pilnībā sakoptu un gatavu turpmākai izmantošanai. Tas ir vēl viens iemesls, kāpēc uzticēt apsaimniekošanas darbus specializētam uzņēmumam. Latvijā pilnu teritorijas uzkopšanu piedāvā "Eco Baltia vide" – apsaimniekotājs, kas strādā ne tikai galvaspilsētā, bet arī daudzos novados.

Viss nepieciešamais teritorijas labiekārtošanai vienuviet
"Eco Baltia vide" piedāvā teritorijas apsaimniekošanas pakalpojumus ziemas un vasaras sezonā. Teritorijas uzkopšanā ietilpst:
• zāles pļaušana;
• sniega tīrīšana un pretslīdes līdzekļu kaisīšana;
• koku un krūmu izzāģēšana;
• visu veidu atkritumu izvešana.

Teritorijas uzkopšana notiek saskaņā ar konkrētās pašvaldības saistošajiem noteikumiem, bet Tev pašam nav jāiedziļinās likumdošanā – to izdarīs "Eco Baltia vide". Uzņēmumam ir individuāla pieeja katram klientam, tāpēc vienmēr saņemsi Tavai situācijai pielāgoto piedāvājumu. Turklāt uzņēmuma piedāvājumā ir arī daudzi citi ar atkritumu apsaimniekošanu saistīti darbi.

Dabai draudzīga apsaimniekošana
"Eco Baltia vide" ne tikai nodrošina kvalitatīvu teritorijas uzkopšanu, bet arī rūpējas par apkārtējo vidi. Izvestie atkritumi tiek šķiroti un pārstrādāti, tādējādi samazinot to atkritumu apjomu, kas tiek apglabāti poligonos. Uzkopšanas darbos tiek izmantoti videi draudzīgi tīrīšanas līdzekļi, kas ir īpaši svarīgi ģimenēm ar bērniem un alerģijas slimniekiem. Pasūtot teritorijas labiekārtošanu pie "Eco Baltia vide", Tu veiksi savu ieguldījumu apkārtējās vides aizsardzībā.

Plašāku informāciju par teritorijas labiekārtošanu atradīsi "Eco Baltia vide" mājaslapā. Ienāc un uzzini, kādi apsaimniekošanas pakalpojumi ir pieejami Tavā novadā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)