Banner 980x90

Vilcienā uz Aizkraukli RSU studenti stāstīs par veselīgu dzīvesveidu

Aizkraukle24.lv
Aizkraukle24.lv

Piektdien, 6.novembrī plkst.9.22 no Rīgas Centrālās stacijas aties Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Veselības ekspresis, kurā augstskolas studenti - topošie ārsti un veselības aprūpes speciālisti - dalīsies savās zināšanās ar vilciena pasažieriem, piedāvājot viņiem izmērīt asinsspiedienu, noteikt ķermeņa masas indeksu, miegainības un stresa līmeni, kā arī konsultēs par veselīga dzīvesveida uzturēšanu ikdienā un imunitātes stiprināšanu.

Kā aģentūra LETA uzzināja augstskolā, braucienā dosies arī RSU vēstneši - studenti, kas Aizkraukles, Lielvārdes un Ogres vecāko klašu skolēniem stāstīs par iespēju studēt RSU. Šodienas braucienā uz Aizkraukli RSU studenti vilciena pasažierus aicinās īpašu uzmanību pievērst imunitātes stiprināšanai, lai sagatavotos saaukstēšanās slimību sezonai. Turpmāko braucienu tēmas būs sirds un asinsvadu veselība, kā arī veselīgs uzturs.

RSU Veselības ekspresis atpakaļceļā uz Rīgu dosies no Aizkraukles stacijas plkst.11.12.

Akcija "RSU Veselības ekspresis" notiek kopš 2013.gada ar mērķi studentu augstskolā uzkrātās zināšanas nodot tālāk sabiedrībā, popularizējot veselīgu dzīvesveidu un rūpes par savu un līdzcilvēku veselību.

Arī nākamgad ir ieplānoti vairāki "RSU Veselības ekspreša" braucieni - februārī, aprīlī un jūlijā. Līdztekus pierastajām veselības pārbaudēm - asinsspiediena mērīšanai, ķermeņa masas indeksa, stresa līmeņa un miegainības noteikšanai - katram braucienam būs sava īpaša tēma.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)