Banner 980x90

Tuvākajās dienās pazemināsies gaisa temperatūra, līs un snigs

Rīga, 8.marts, LETA. Tuvākajās dienās Latvijā pazemināsies gaisa temperatūra, nākamās nedēļas pirmajā pusē gaidāms sals, prognozē "Global Forecast System".

Sestdien pēc vētrainas nakts vējš nedaudz pierims. Naktī un no rīta daudzviet - it īpaši Ziemeļkurzemē un Vidzemē - snigs un puteņos, savukārt dienas otrajā pusē no valsts rietumiem virzīsies jauna nokrišņu zona, pārsvarā līs. Uzspīdot saulei, gaiss iesils līdz +2..+6 grādiem.

Arī svētdien un pirmdien gaidāms lietus, sniegs un vēja brāzmas.

Nākamās nedēļas pirmajā pusē gaisa temperatūra pārsvarā būs zem nulles, naktīs vietām noslīdot līdz -10 grādiem vai nedaudz zemāk. Mākoņu un nokrišņu kļūs mazāk, gaidāms tikai sniegs.

Atbilstoši pašreizējai "Global Forecast System" prognozei nākamās nedēļas nogalē ieradīsies nākamais ciklons, ar brāzmainu dienvidu vēju ieplūdīs siltāks gaiss, gaidāms lietus un slapjš sniegs.

"Global Forecast System" ir ASV Nacionālās okeānu un atmosfēras pārvaldes datormodelis, kas, ik pēc sešām stundām veicot aprēķinus, prognozē laikapstākļus visā pasaulē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)