Banner 980x90

Teju nedēļu agrāk par plānoto sāk apkures sezonu Pļaviņās

Jelgava, 5.okt., LETA. Lai arī apkures sezonu Pļaviņās bija plānots sākt tikai 11.oktobrī, pamatojoties uz klientu iesniegumiem, siltumenerģijas pieslēgšana mājām sākta jau šodien, aģentūra LETA uzzināja SIA "Pļaviņu Komunālie pakalpojumi".

Uzņēmums, sekojot līdzi gaisa temperatūras izmaiņām un analizējot meteoroloģiskos datus oktobrim, nedēļas sākumā ziņojis, ka apkures sezonu plānots sākt 11.oktobrī. Taču, tā kā daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākie, iedzīvotāji un iestādes vērsušās uzņēmumā ar lūgumu pieslēgt apkuri, pieņemts lēmums apkures sezonu pilsētā sākt šodien, teju nedēļu agrāk par plānoto.

Publiskotā informācija liecina, ka "Pļaviņu komunālo pakalpojumu" nodrošinātās siltumenerģijas tarifs ir 50,2 eiro par megavatstundu, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)