Banner 980x90

Spēkavīri Pļaviņās sacentīsies par Oļgerta Bergmaņa piemiņas kausu

Jelgava, 21.aug., LETA. Sestdien, 26.augustā, plkst.13 Pļaviņās notiks Latvijas atklātais spēkavīru čempionāts baļķa celšanā un skotu kalniešu spēļu sacensības jeb "Oļģerta Bergmaņa piemiņas kauss", aģentūru LETA informēja Pļaviņu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Kitajeva.

Spēkavīri sacentīsies baļķa celšanā trīs piegājienos, ar katru piegājienu izvēloties aizvien lielāku svaru.

Savukārt skotu kalniešu sacensībās iekļautas tādas disciplīnas kā siena ķīpas vai atsvara mešana augstumā, akmens grūšana tālumā un tā sauktās "gladiatoru cīņas" jeb stumšanās ar baļķi, kad viens sportists, ieķeroties baļķa galā, cenšas konkurentu izstumt no laukuma.

Savu spēku sacensībās demonstrēs Latvijas labākie spēkavīri Dainis Zāģeris, Oskars Martužans, Edgars Andersons, Otomārs Skreija, Didzis Zariņš, Jānis Šleckus un citi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)