Banner 980x90

Šovasar atjaunota kuģīša satiksme starp Skrīveriem un Jaunjelgavu

Jelgava, 21.jūl., LETA. Šovasar starp Jaunjelgavu un Skrīveru novada Klidziņu atjaunota kuģīša satiksme, aģentūra LETA uzzināja Jaunjelgavas novada pašvaldībā.

Kuģītis "Baltā kaze" no viena Daugavas krasta uz citu kursē rīta un vakara stundās. Uz kuģīša ir 25 vietas un iespējams pārvadāt arī velosipēdus.

Kuģīša atiešanas laiki var tikt koriģēti, pasliktinoties laika apstākļiem.

Pakalpojumu nodrošina SIA "GFK Centrs".

Jau vēstīts, ka pagājušā gada beigās, lai īstenotu SIA "GFK Centrs" ieceres par ūdens transporta satiksmes atjaunošanu, Jaunjelgavas novada dome lēmusi iznomāt uzņēmumam piestātni Daugavā. 24 kvadrātmetrus plašā zemesgabala un pontona nomas maksa noteikta 50 eiro apmērā gadā, līgums ar uzņēmumu noslēgts uz astoņiem gadiem.

Dome noteikusi, ka nomniekam kuģošanas sezonas laikā jānodrošina brīva piekļuve piestātnei arī citiem kuģotājiem un personām.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Ikšķiles novadā reģistrētās SIA "GFK Centrs" pamatdarbība ir grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedības un finanšu konsultācijas, kā arī konsultācijas nekustamo īpašumu un citos juridiskos jautājumos. Pagājušajā gadā uzņēmuma apgrozījums bija 6008 eiro, bet peļņa - 2933 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)